rss

Gallardo cu ADN de R8

  1. 26/01/2007
  2. Tags: Lamborghini Gallardo
    Vezi toate fotografiile (3)
    Cand Audi a dezvoltat noul bolid cu propulsorul montat central, normal, s-a adresat “verisorului” Lamborghini pentru ajutor. Astfel, Gallardo si R8 impart mai multe componente.

    Aceasta relatie fractricida functioneaza in ambele directii, ceea ce inseamna ca este randul italienilor sa utilizeze banca comuna de organe.

    Intr-un interviu acordat site-ului Edmunds Inside Line, Ulrich Hackenberg, sef la compania germana, a declarat ca, cu ocazia facelift-ului programat pentru 2008, sportiva italiana va imprumuta suspensia spate a nou venitului R8, cat si o serie de alte componente.

    Suspensia lui R8, initial, a fost dezvoltata de italieni, dar inginerii germani au rafinat-o si mai mult. Acum, cercul se inchide, cele doua companii dovedind ca sunt in stare sa colaboreze in mod exemplar. Totusi, fiecare cu mandria lui: “cizmarii” fac modificari menite sa se obtina o simbioza perfecta cu caracterul mai hardcore al lui Gallardo.

    In acest sens, bucsele si barile anti-ruliu sunt in totalitate noi. Nici V10-le de 5 litri nu va scapa neatins. Se vorbeste de 30 CP in plus, puterea maxima urmand sa atinga 550 CP.
    Vizualizari: 912