rss

Galerie foto: Supercaruri avariate de mecanicii auto

  1. 17/12/2008
  2. Tags: Supercar
    Vezi toate fotografiile (14)


    In Romania, sa-ti gasesti masina cu mai multi kilometri decat avea cand ai dus-o in service, sa o ridici mai defecta decat ai lasat-o sau sa ti se schimbe piesele bune cu altele uzate sunt fapte la fel de obisnuite ca si "atentiile" platite mecanicilor pentru ca s-au purtat bine (asa zici tu...) cu automobilul tau. Sau dai "spaga" in ideea ca mai vii si alta data la service si trebuie sa te tina minte baietii, sa fie grijulii cand scormonesc in maruntaiele motorului "micutei" tale.

    Ei bine, nici "dincolo" nu e foarte diferit, iar fotografiile alaturate stau marturie pentru aceasta afirmatie. Nu stiu cum e cu "atentia" - stiu doar ca preturile sunt muuult mai mici decat la noi, atat la piese, cat si la manopera - insa si acolo mecanicii sunt tentati sa mai dea o raita cu autoturismul clientului. In special cand este vorba despre supercar-uri precum Bentley Azure (300.000$), Porsche Carrera GT (450.000$) sau Bugatti EB110 (500.000$).

    Si poti sa-i invinovatesti? Nu... dar iata unde au ajuns cu ele... Evident, nu prea departe, ceea ce inseamna ca mitul conform caruia daca stii sa repari o masina, atunci te pricepi si sa invarti de volan, este fals. Toate aceste poze au ceva in comun: autovehiculele si-au dat obstescul sfarsit in mainile care ar fi trebuit sa le repare.

    Pentru galerie foto completa dati click aici .

    Vizualizari: 1188