rss

Galerie foto: Honda Accord tourer si sedan

  1. 09/04/2008
  2. Tags: Galerie foto, Honda accord
    Vezi toate fotografiile (21)
    Noua Honda Accord, versiunile sedan si tourer, a fost lansata acum o luna, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, insa compania japoneza a dat abia acum publicitatii toate detaliile legate de noul model.

    Noul Accord va putea fi achizitionat de la dealerii europeni din vara, fiind disponibile trei motorizari: diesel-ul de 2.2 litri i-DTEC si 150 CP si doua propulsoare pe benzina, 2.0 litri si 156 CP si 2.4 litri de 201 CP. Toate versiunile de motorizare vin "la pachet" cu o cutie de viteze manuala in sase trepte, insa "benzinarele" ofera optional "automate" cu cinci rapoarte si, in loc de levierul schimbatorului, padele aflate pe volan.

    In ceea ce priveste siguranta, noua generatie Accord vine cu o gramada de sisteme precum VSA (Vehicle Stability Assist), ADAS (Advanced Driving Assist Systems), LKAS (Lane Keeping Assist System) si CMBS (Collision Mitigation Brake System).

    La interior regasim deja clasicul sistem de navigatie prin satelit si port USB pentru iPod, insa capitolul la care Honda Accord se inscrie printre fruntasele clasei este capacitatea de incarcare. Astfel, versiunea tourer dispune de 406 litri spatiu de incarcare pentru bagaje, iar prin rabatarea scaunelor se castiga inca 61 de litri.

    Click pe prima poza sau click aici pentru galerie foto completa cu Honda Accord tourer si sedan.
    Vizualizari: 1674
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »