rss

Furat, recuperat, furat din nou… din curtea politiei

  1. 22/07/2007
  2. Tags: 911 Targa, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)
    Povestea asta malaeziana e mai tare decat orice film de actiune produs la Hollywod (sau Bollywood) tocmai pentru ca este reala si petrecuta intr-o loc in care nu prea vezi asemenea lucruri.

    Indiscutabil, starul acestui show in doua acte este autorul celor doua furturi, indragostit peste masura de un Porsche 911 Targa.

    Saga a inceput cu un tip oarecare care a pasit intr-un showroom Porsche bine imbracat si tinand in mana o agenda, intreband respectuos daca poate incerca un 911 negru.

    Odata primite cheile, a urcat in masina, a pornit motorul si... dus a fost, printr-o iesire a la “Gone in 60 seconds” direct prin vitrina incaperii.

    Din pacate pentru el, a omis un aspect care s-a dovedit a fi crucial: masina avea benzina pentru numai doi km, astfel incat s-a vazut nevoit sa o abandoneze. Logic, politia a gasit-o in numai 30 de minute de la debutul incidentului si se parea ca ceea ce a parut initial o lovitura in stil mare se metamorfoza in opera celui mai prost hot din Malaezia.  

    Numai ca totul a luat o turnura cu totul neasteptata in momentul in care masina a disparut din nou, de data aceasta chiar din curtea politiei. Cum? Ei bine, printr-un cumul de mici amanunte care, puse cap la cap, probabil ca nu se vor mai lega niciodata atat de bine.

    In primul rand, desi o stiau, politistii nu au bagat prea mult in seama faptul ca hotul a pastrat cheile masinii (trebuia sa aiba si el o amintire, nu?). Apoi, ei au hotarat sa puna benzina in rezervor (probabil vreun ofiter urma sa dea o tura mai tarziu).

    Adaugati la aceste ingrediente incompetenta celor care erau de garda in acea zi si curajul infractorului si avem deja aproape toate premizele unui film de succes bazat pe fapte reale.

    Cu o singura exceptie – finalul. Si asta pentru ca, in ciuda faptului ca masina a fost recuperata a doua oara, hotul nu a fost prins nici pana acum, desi politistii au declarat ca asta e doar o chestiune de timp, de vreme ce i-au colectat amprentele.

    Pana atunci insa, cineva tocmai a devenit eroul unei anumite parti a societatii...
    Vizualizari: 1038
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »