rss

Formula 1 inseamna si spectacol

  1. 24/01/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, McLaren, Spectacol
    Vezi toate fotografiile (1)

    Echipele de Formula 1 trebuie sa foloseasca momentul  prielnic datorat succesului lor pentru a cadea de acord in privinta costurilor pentru imbunatatirile ce se vor face spectacolului acestui sport.

    Acesta este punctul de vedere al directorului McLaren, Martin Whtimarsh, care simte ca succesul Asociatiei echipelor de Formula 1 (FOTA) aparut in urma taierii bugetelor poate conduce la schimbari pozitive pentru a imbunatati spectacolul de Formula 1 oferit fanilor pe viitor. “Toate echipele de Formula 1 sunt foarte combative si au o istorie lunga in spate, asa ca este o adevarata provocare pentru ele sa fie impreuna”, a spus Whitmarsh. Luca di Montezemolo a fost un presedinte extraordinar pentru FOTA si pana acum cred ca a facut o treaba foarte buna. Multe echipe au facut compromisuri si de asta era nevoie.”


    “Este de inteles ca ne-am focusat pana acum pe masurile de reducere a costurilor si ca aceasta a fost cu adevarat necesar. Am realizat multe, dar a venit timpul sa ne concentram si pe spectacolul care insoteste acest sport. FOTA  realizeaza acum un proces de evaluare pentru a obtine o mai buna intelegere a fanilor si a ceea ce vor ei sa vada despre Formula 1”.


    “Cred ca toata lumea priveste cu deschidere catre viitor. Nu cred ca trebuie sa ne grabim cu o serie intreaga de schimbari doar pentru ca este vorba de ceva nou. Adevarul este ca in ultimele doua sezoane am avut un climat foarte pozitiv, dar cred ca la baza Formula 1 este deopotriva un sport si un spectacol fantastic si trebuie sa ne asiguram ca situatia se imbunatateste pentru fanii care ne urmaresc”.

     

    Vizualizari: 863