rss

Formula 1, Australia, culise: Invingatori si perdanti

  1. 18/03/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dincolo de Raikkonen si McLaren, dupa cursa de la Melbourne trebuie sa remarcam excelenta cursa de recuperare a lui Massa, care a plecat din spatele plutonului si a terminat pe locul 6.

    Toyota poate sa fie si ea trecuta in tabara celor cu plusuri, dupa ce a fost la un pas sa obtina puncte cu ambele masini.

    La fel, Super Aguri, pentru care locurile 12 si 16 sint rezultate onorabile. BMW Sauber cu un ochi plinge si cu altul ride. A obtinut un loc patru prin Heidfeld, dar a aratat ca n-a scapat de problemele tehnice, Kubica fiind cel care a fost nevoit sa incheie cursa mai devreme.

    La capitolul deceptii lista este deschisa de Renault (foto), care a trebuit sa se multumeasca doar cu un loc 5, adus de Fisichella. Se pare ca echipa care a luat titlul in ultimii doi ani va trebui sa-si fixeze drept obiectiv in 2007 numai pozitia a treia, diferenta fata de Ferrari si McLaren parind, macar in aceasta cursa, extrem de mare pentru a viza lupta pentru prima pozitie.

    Dezamagitoare si prestatia celor de la Honda. Niponii l-au avut pe Barrichello pe 11, in timp ce Button a terminat pe 15, si continua sa obtina rezultate mult sub nivelul asteptarilor.

    Surse: sportauto, Inside F1
    Vizualizari: 396
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »