rss

Ford se gandeste la un Lincoln compact

  1. 05/09/2008
  2. Tags: Ford, Lincoln, Mks, MKT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renasterea brand-ului de lux Ford pare a se afla pe calea cea buna, modele precum MKS, MKX si, in curand, nava-amiral MKT urmand a revigora vanzarile unei companii care nu a fost foarte departe de a cunoaste o soarta similara cu a lui Oldsmobile.

    Totusi, Lincoln are nevoie si de un model entry-level competitiv, gata sa de-a o replica serioasa unor concurenti precum BMW Serie 3 sau Mercedes C-Klasse. Iar Ford se conformeaza...

    Primele vesti in acest sens au venit de la omniprezentul Derrick Kuzak, seful departamentului de dezvoltare Ford, care a declarat ca “exista un loc in gama Lincoln pentru o masina mica”.

    Recent, companiile premium germane si-au aratat intentia de a profita de pe urma siuatiei pretului la petrol exportand pe cea mai mare piata a lumii vehicule eficiente, dotate in majoritate cu motoare in patru cilindri.

    In acest moment cel mai mic model Lincoln din noul val este sedanul de clasa mare MKS, insa un adevarat reprezentant pozitionat la baza gamei ar putea sosi abia in 2011.

    Pana atunci insa, Ford trebuie sa dea unda verde proiectului si sa se hotarasca ce pregateste in plan tehnic pentru el, analistii excluzand deja din ecuatie noile motoare EcoBoost (rezervate pentru modelele mai scumpe). Pacat...

    Vizualizari: 1012