rss

Ford Pro prezinta urmatoarea etapa captivanta pe drumul spre electrificare - E-Transit Custom este complet nou si complet electric

  1. 25/06/2022
    Vezi toate fotografiile (2)

    Ford a facut astazi un alt pas major in transformarea sa spre electrificare, deoarece Ford Pro a dezvaluit primele detalii cu privire la noul E-Transit Custom, complet electric.
    Calcand pe urmele E-Transit-ului complet electric la care s-a inceput productia in luna martie a acestui an – si primul dintre patru alte vehicule comerciale complet electrice pe care Ford Pro le va introduce pana in 2024 – E-Transit Custom este conceput pentru a stabili o noua referinta in segmentul de vehicule comerciale de o tona din Europa si ajuta companiile din regiune sa faca o trecere fara impedimente la vehiculele electrificate.
    Succesorul complet electric al celei mai vandute autoutilitare 1,2 din Europa este proiectat de la zero pentru a se potrivi perfect in ecosistemul Ford Pro de solutii de crestere a productivitatii si de valoare adaugata. E-Transit Custom va fi sustinut de software-ul Ford Pro, solutii de incarcare, servicii si finantare printr-o singura platforma cuprinzatoare pentru a ajuta la cresterea duratei de utilizare si la reducerea costurilor de operare.
    Cel mai nou membru al gamei electrificate a Ford Pro va reprezenta o componenta cheie in angajamentul indraznet al Ford de a atinge emisii zero pentru toate vanzarile de vehicule Ford in Europa si o amprenta neutra de carbon, pana in 2035.
    Arhitectura complet electrica, fara compromis, a lui E-Transit Custom, ajuta la atingerea unei autonomii de pana la 380 km, incarcare rapida 3 DC si capacitate completa de remorcare – ca sa nu mai vorbim de noul stil dinamic. In plus, noua autoutilitara va ajuta sa duca productivitatea la noi niveluri, folosind conectivitate sofisticata.
    „Acesta este un moment decisiv pentru operatorii de vehicule comerciale din Europa si o alta realizare semnificativa a ambitiilor noastre Ford Pro”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa. „Cea mai bine vanduta autoutilitara din Europa tocmai a devenit electrica si este sustinuta de ecosistemul unic Ford Pro de servicii de crestere a productivitatii. Beneficiile operationale pe care aceasta le va aduce afacerilor din intreaga Europa nu pot fi subestimate.”
    Putere electrica la un pas distanta
    Printre functiile dezvoltate folosind informatii aprofundate de la utilizatorii de autoutilitare remarcam tehnologia ProPower Onboard care ofera o priza ce ofera curent pentru instrumente, lumini si dispozitive externe.
    Cu un design expresiv si sculptural, E-Transit Custom este un vehicul de lucru pe care companiile de toate dimensiunile vor fi mandre sa-l aiba ca partener de incredere pentru afacerea lor. Dispunand de proportii echilibrate, o atitudine puternica si iluminare completa cu LED-uri, noul model va stabili un nou etalon de design distinctiv in segmentul de o tona.
    La inceputul acestui an, Ford a anuntat ca pana in 2024, patru noi vehicule complet electrice se vor alatura autoutilitarei E-Transit de doua tone, ca parte a emblematicei familii Transit, inclusiv autoutilitarele Transit Custom si Transit Courier, precum si versiunile de pasageri - Tourneo Custom si Tourneo Courier.
    Versiunea complet electrica a lui E-Transit Custom va intra in productie in a doua jumatate a anului 2023 – parte a celei mai extinse game Transit Custom oferite vreodata clientilor europeni. Mai multe detalii cu privire la produs vor fi oferite in luna septembrie anul acesta.
    Toate variantele Transit Custom vor fi construite de Ford Otosan – joint venture-ul Ford din Turcia – in locatia din Kocaeli, locul de productie al Transit-ului european, livrat ca parte a investitiei de 2 miliarde de Euro anuntate anterior de Ford Otosan in fabricile sale. Ford, SK On Co., Ltd. si Koc Holding au semnat recent, de asemenea, un memorandum de intelegere pentru un joint venture lider in industrie, pentru a crea una dintre cele mai mari fabrici de baterii pentru vehicule comerciale din Europa, vizand ca startul productiei sa aiba loc la mijlocul deceniului, capacitate anuala fiind in intervalul de la 30 la 45 gigawati ora. 

    Vizualizari: 609