rss

Ford prezinta Focus ST WRC Edition

  1. 24/07/2007
  2. Tags: Focus, Ford, ST WRC Edition
    Vezi toate fotografiile (1)
    Desi RS-ul ba vine, ba nu, divizia europeana a constructorului de peste Ocean ne face totusi o surpriza placuta.

    Dupa ce au mai prezentat un model WRC, mai exact WRC-S, dar propulsat de un diesel de 2 litri, vine acum o masina demna de acest sufix cu staif.

    Baza, in mod logic, este data de modelul ST, care a primit mai multe upgrade-uri. Motorul turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.500 cmc, a ramas, fiind completat de un kit profesional de suspensii Eibach, ceea ce a facut ca garda la sol sa fie mai mica cu 15 mm.

    WRC Edition va fi disponibil doar intr-o singura culoare, un alb special la care vor fi adaugate o serie de abtibilduri specifice. Nici caroseria n-a fost uitata, viitorii proprietari putand sa-si clateasca ochii pe un set complet de spoilere, praguri, pe evacuarea cromata sau pe jantele OZ de 20 de toli.

    Singura schimbare la interior este aparitia unei plachete metalice, care poarta mandra semnaturile lui Marcus Gronholm si Mikko Hirvonen, cei doi piloti care au adus titlul mondial in ograda lui Ford in 2006.

    Doar 50 de exemplare vor fi construite, iar pretul va fi mai mare cu aproximativ 11.000 USD, dar, chiar si in aceste conditii, nu credem ca Ford va avea mari probleme in ale vinde. Mai degraba cei dezamagiti vor cere un bis foarte hotarat…
    Vizualizari: 1174
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »