rss

Ford, pe apele Dunarii

 1. 23/03/2009
 2. Tags: Ford Craiova, Ford romania
  Vezi toate fotografiile (1)
   

  Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca a purtat discutii cu reprezentantii fabricii Ford de la Craiova despre varianta ca produsele destinate exportului sa poata fi transportate pe Dunare, pana la Rotterdam sau Amsterdam, pe canalul Dunare-Rin-Main.

  Berceanu a spus, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca s-a intalnit cu oficialii Ford pentru a analiza posibilitatile de transport pentru autoturismele destinate exportului, amintindu-se si Portul Constanta.

  "Am avut niste discutii cu Ford despre necesitatile lor de a aduce tot felul de componente si despre necesitatile de a putea sa trimita autoturismele realizate acolo unde trebuie trimise, prin diverse mijloace. Am purtat o discutie destul de lunga despre Portul Constanta: cum se ajunge pana acolo, ce instalatii sunt", a declarat ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.


  Dupa spusele acestuia, reprezentantii Ford iau in considerare transportul pe Dunare pentru produsele destinate exportului, care ar urma sa ajunga astfel in Portul Constanta.

  "Am purtat o discutie la fel de consistenta si urmeaza sa o continuam, legata de posibilitatea lor de a folosi Dunarea. Dansii vedeau o posibilitate de a folosi Dunarea inspre Constanta, eu am incercat sa le sugerez ca pot sa foloseasca Dunarea si in sensul celalalt, in amonte. Pentru ca se poate ajunge pe Dunare pana la Rotterdam, pana la Amsterdam. Dunare-Rin-Main e o cale navigabila, cu barje de anumite dimensiuni, care e foarte mult utilizata", a completat Berceanu.

  Ford va demara in acest an la Craiova productia vehiculului comercial usor Transit Connect, iar anul viitor constructorul va produce exclusiv in uzina din Romania un nou model de clasa mica, care se va alatura lui Transit Connect.

  Pentru 2011-2012 Ford planuieste sa produca la Craiova un vehicul comercial de clasa medie.

  Vizualizari: 1007
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »