rss

Ford lanseaza o versiune in editie limitata a pick-up-ului Ranger Raptor

  1. 01/06/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ranger Raptor - cea mai puternica si mai performanta varianta a celui mai bine vandut pick-up din Europa - tocmai a devenit si mai dezirabila, intrucat Ford a lansat astazi versiunea Ranger Raptor Special Edition.
    Construit intr-un numar limitat pentru a asigura exclusivitatea, noul Ranger Raptor Special Edition intareste caracterul pursange al pick-up-ului Ranger Raptor printr-un exterior impunator si un interior premium, cu elemente de stil suplimentare, ce includ dungi pentru curse si accente rosii.
    Modelul in editie limitata se numara printre eroii „The Good, the Bad and the Bad-RSE” - un nou film de actiune inspirat din genul Spaghetti Western, lansat astazi de Ford. Filmul prezinta noul stil sportiv al modelului Ranger Raptor Special Edition, precum si capacitatea acestuia de a rula in regim mare de viteza in conditii off-road corespunzatoare, alaturi de celelalte modele distinctive Ranger, inclusiv noile variante Wolftrak si Stormtrak, dar si Ranger MS-RT inspirat din lumea motorsport-ului.
    Dezvoltat de catre Ford Performance ca cel mai avansat model Ranger, Ranger Raptor este prevazut cu un sasiu ranforsat, suspensii si anvelope personalizate si o motorizare diesel EcoBlue de inalta performanta pentru a sustine stilurile de viata pline de adrenalina ale adevaratilor pasionati de off-road.
    „Noul Ranger Raptor Special Edition adauga un stil si mai dramatic modelului nostru, cu elemente exterioare unice si imbunatatiri ale cabinei, care fac ca pick-up-ul nostru performant in off-road sa iasa si mai mult in evidenta”, a spus Stefan Muenzinger, directorul Ford Performance, Ford Europa. „A juca in propriul video de tipul Spaghetti Western reprezinta modalitatea perfecta de a demonstra stilul si capacitatea off-road ale acestei versiuni editie limitata a Ranger Raptor.”
    Ranger Raptor Special Edition va ajunge la distribuitorii Ford din Europa incepand cu luna octombrie a acestui an.
    Prezenta rutiera dupa care toata lumea intoarce capul
    Alaturi de culorile Performance Blue, Conquer Grey si Frozen White, noua editie speciala Ranger Raptor adauga un set “racing stripes” (dungi de competitie) in culoarea negru mat - conturate cu linii de contrast rosii - pe capota, plafon, laturile inferioare ale caroseriei, aripile spate si hayon – pentru a sublinia si mai mult caracterul dinamic al pick-up-ului.
    In completarea dungilor de competitie, inelele de tractare din fata sunt finisate cu rosu, in timp ce pasajele evazate ale rotilor, barele de protectie fata si spate, manerele usilor si grila inscriptionata in relief cu Ford au un finisaj negru mat pentru a-l evidentia comparativ cu detaliile gri ale variantei standard a modelul Raptor.
    In habitaclul cabinei duble a modelului Ranger Raptor Special Edition, un aspect personalizat mai sportiv este oferit de cusaturile rosii pentru volan, tabloul de bord si manerele usii. Scaunele standard, din piele texturata, sunt proiectate pentru a fi confortabile si pentru a oferi sustinere, indiferent daca vehiculul se deplaseaza pe teren accidentat sau autostrada, iar panoul de bord este disponibil in culoarea Raceway Grey, exclusiv pentru modelul Ranger Raptor Special Edition.
    Aceasta editie limitata a modelului Ranger Raptor pastreaza sasiul special dezvoltat de catre Ford Performance pentru Ranger Raptor. Optimizat pentru condusul off-road in regim de viteza mare, Ranger Raptor are un ampatament largit cu 150 mm si o garda la sol cu 51 mm mai inalta decat Ranger XLT pentru performante mai bune off-road.
    Suspensia personalizata foloseste brate duble din aluminiu in fata si o arhitectura posterioara de tip multi-link, inclusiv amortizoare FOX, care modereaza fortele de amortizare ca raspuns la schimbarea scenariilor de conducere. Anvelopele pentru toate tipurile de teren General Grabber AT3 ofera aderenta maxima pe suprafete instabile.
    Ranger Raptor Special Edition este propulsat de motorul diesel EcoBlue Bi-turbo de 213 CP de 2.0 litri care dezvolta un cuplu de 500 Nm, cuplat la o cutie de viteze automata receptiva, cu 10 rapoarte, utilizata si la modelul sport Ford Mustang. Sistemul unic de selectare a terenului le permite soferilor sa abordeze o gama larga de suprafete si scenarii de conducere, inclusiv Baja Mode - denumit dupa celebrul raliu din desert Baja 1000 - pentru performante optime de off-road.
    In noul video „The Good, the Bad and the Bad-RSE”, eroul principal Ford Ranger Raptor Special Edition evita banditii intr-un oras in stil Wild West, ajutat de alte modele Ranger, productie filmata pe un platou autentic Spaghetti Western din Spania.

    Vizualizari: 824
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »