rss

Ford Ka vine la Paris

  1. 06/09/2008
  2. Tags: Ford, James bond, Ka, Paris
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mica vedeta a grupului Ford si-a facut aparitia in mai toate ipostazele posibile, inclusiv in cea de vedeta a ultimului film cu James Bond, Quantum of Solace.

    Dupa mai multe taraganari pigmentate cu una-doua fotografii oficiale, auto.ro este in masura sa va informeze ca masina isi va face debutul oficial la Paris.

    Fratele de platforma a lui FIAT 500 va miza pe un caracter vadit mai dinamic si pe un design modern, tipic curentului “kinetic”, completand in acest fel existenta micului vehicul retro italian.

    Odata problema canibalizarii de suprafata rezolvata, inginerii Ford au trecut la "personalizarea" modelului in profunzime: potrivit ultimelor informatii, Ka va paria aproape totul pe o manevrabilitate de invidiat si pe implicarea serioasa a celui de la volan in actul condusului. Nu intelegeti gresit: asta nu inseamna ca veti matura pe jos cu un Focus ST, ci doar ca pana si cei 68 CP ai motorului de baza de 1,2 litri vi se vor parea mai vioi decat v-ati fi asteptat initial.  

    Si fiindca tot am ajuns la motoare sa mai spunem ca, deocamdata, doar acest agregat va reprezenta tagma motoarelor pe benzina, in timp ce de partea cealalta a frontului vom regasi un diesel de 1,3 litri cu 75 CP, in stare sa consume in medie doar 4,2 litri/100 km.

    Nici celalalt nu se va lasa mai prejos, solutiile moderne prin care a fost dezvoltat permitandu-i sa inregistreze un consum mediu cu 21% mai mic decat al vechiului propulsor pe benzina de 1,3 litri (asadar, 4,3 l/100 km).

    Ford Ka va fi construit alaturi de FIAT 500 la uzina Tychy din Polonia, productia urmand a incepe in ultimul trimestru al acestui an.

    Vizualizari: 1074
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »