rss

Ford Ka are un rol in ultimul James Bond

  1. 15/08/2008
  2. Tags: Ford, James bond, Ka
    Vezi toate fotografiile (9)


    Nici nu l-a prezentat Ford bine pe Ka, mezinul familiei, ca acesta a si "agatat" un rol intr-o pelicula de traditie: James Bond. Desi va fi lansat oficial abia in octombrie, la Salonul Auto de la Paris, Ka i-a suflat rolul fratelui sau mai mare, Mondeo, care a putut fi vazut in 2006 in productia Casino Royale.

    Spre deosebire de acesta din urma, pe care Agentul 007 il achizitionase de la un centru de inchirieri auto caraibian, micutul Ka va fi adus in joc de partenerul de sex feminin al vestitului spion, actrita Olga Kurylenko.

    Acest model a fost creat de divizia europeana de design a celor de la Ford impreuna cu Dennis Gassner, designer-ul filmului, si se evidentiaza prin culoarea aurie si desenele unice in forma de panza de paianjen, prezente atat la exterior, cat si la interior.

    Ford Ka este construit pe aceeasi platforma cu Fiat 500 si va fi pus in vanzare in Europa, insa, avand in vedere strategia "Ovalului Albastru" de a isi globaliza produsele, comercializand aceleasi versiuni pe toate pietele, nu este exclus ca noul Ka sa fie disponibil si pentru clientii de peste ocean.

    Pana sa ne edificam asupra acestei probleme, putem afla daca micutul automobil poate zbura la fel ca un Aston Martin DBS, cand "Quantum of Solace", ultimul film din seria James Bond, va aparea in cinematografe, in noiembrie.

    Mai jos va va prezentam cateva imagini "desprinse" din film (ca sa vedeti fotografiile la marime normala, dati click aici).


    Vizualizari: 1409
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »