rss

Ford Focus RS: realitate virtuala

  1. 11/06/2008
  2. Tags: Focus RS
    Vezi toate fotografiile (3)

    Doar o luna ne mai desparte de premiera celui mai rapid Ford Focus din istorie, o masina care isi va face rasunatorul debut la British Motor Show. Este de la sine inteles ca o asemenea aparitie merita intreaga atentie a industriei presei auto, principalii jucatori platind bani grei pentru o fotografie cu acest bolid, fie el si grosolan camuflat.

    Baietii de la CarSpyShots.net , insa, au hotarat sa schimbe un pic foaia...

    Ceea ce aveti acum in fata ochilor este cea mai precisa randare pe computer realizata vreodata pentru Focus RS si, probabil, cea mai nimerita impresie vizavi de un produs tinut sub secret pe care am vazut-o noi vreodata.

    Fundalul este alcatuit din simple decoruri adaugate cu ajutorul Photoshop-ului, insa hot-hatch-ul, cu exceptia catorva indicii de prelucrare in zona emblemei RS, marginilor caroseriei si rotilor, pare desprins dintr-o mapa de presa Ford.

    Tot ce tine de cele mai mici detalii, indiferent ca analizam gigantica gura decupata in bumper-ul fata, farurile de ceata plasate sub blocurile optice frontale, nervurile de pe capota sau bumper-ul spate cu difuzor integrat, pare atat de real incat ne face serios sa credem ca asa va arata masina si cand primele fotografii oficiale vor fi eliberate in iulie (sau, poate, ceva mai devreme).

    Din cate am auzit noi, cel sau cei care au creat aceste poze minunate au studiat indelung o sumedenie de fotografii ale masinii reale, spionata in timpul testelor desfasurate pe celebrul circuit de la Nurburgring.

    Nu mai conteaza: concluzia muncii lor este mai mult decat multumitoare, asa cum probabil va fi si masina propriu-zisa. In definitiv, vorbim de cel putin 300 CP...

    Vizualizari: 806