rss

Ford Focus RS Concept: ultimele informatii

  1. 14/03/2008
  2. Tags: Focus, Focus RS
    Vezi toate fotografiile (3)
    La Salonul Auto de la Londra din luna iulie a acestui an va debuta Ford Focus RS Concept, un prototip care, atunci cand va intra in productie, va deveni unul dintre cele mai puternice hot-hatch-uri de pe piata.

    Asa cum s-a tot zvonit in ultima vreme, masina va fi echipata cu o versiune mai potenta a motorului supraalimentat de pe ST, dar, din pacate, acesta isi va transmite forta in exclusivitate rotilor din fata.

    Asadar, in ciuda celor 300 CP, Focus RS nu va fi tocmai un rival pentru teribilul duo Subaru Impreza STi / Mitusbishi Lancer Evo X, iar inginerii Ford ar fi bine sa scoata un iepure din palarie pentru ca momentul dezvoltat de agregatul turbo cu cinci cilindri sa nu compromita decisiv tinuta de drum a masinii (mai mult ca sigur, soferii acestei masini se vor lupta cu un fenomen de torquesteer de zile mari).

    Ramane de vazut cum se vor descurca cu problemele de natura tehnica, insa de un lucru nu ne indoim: in linie dreapta, orice Golf GTi sau Renault Megane ar face bine sa stea deoparte si sa priveasca...
    Vizualizari: 1061