rss

Ford Flex va debuta la New York

  1. 23/03/2007
  2. Tags: Fairlane, Ford Flex
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ford a decis: cross-over-ul bazat pe conceptul Fairlane (foto) se va numi Flex si va debuta la salonul auto de la New York peste doua saptamani.

    Masina il va inlocui in gama constructorului american pe defunctul Freestar si va fi disponibila clientilor incepand cu anul viitor.

    Totodata, Flex va marca debutul unui nou trend la Ford, care va da nastere unor modele ce combina flexibilitatea si spatiul interiorului unui MPV cu designul mult mai atragator al unui cross-over.

    Noua creatie a numarului trei mondial va primi pana la sase pasageri si va fi construita la uzina Oakville din Ontario, alaturi de Edge si Lincoln MKX (doua SUV-uri medii din noul val construite pe aceeasi platforma), urmand a avea si o versiune premium, ce va fi comercializata sub emblema lui Lincoln.

    Important pentru cei carora le-a placut cum arata Fairlane, seful de design Ford, J Mays, a declarat ca „Flex va fi aproape identic cu acest concept”. Acel „aproape” inseamnand, printre altele, ca nu vom vedea in serie usi „suicide”.
    Vizualizari: 875