rss

Ford F650 de la Geiger (cu galerie foto)

  1. 05/05/2008
  2. Tags: Ford f650, Geigercars
    Vezi toate fotografiile (11)
    Ford F650 este o camioneta... nu, uitati de asta: e un camion in toata regula si este atat de mare incat pana si un Hummer H2 arata pe langa el ca un produs al celor de la Bburago, astfel incat chiar nu are nevoie de nici un fel de modificari pentru a-si impresiona audienta pana la lacrimi.

    Nu la fel il considera insa baietii de la Geiger – probabil cel mai nonconformist tuner pe care l-a dat Germania vreodata –, care au adus un asemenea exemplar de peste Ocean pentru a-l “trata” in stilul caracteristic. Adica oricum, numai normal nu...

    Tapiterie din piele scumpa, sistem audio si de navigatie ultra performant, cele mai la moda gadget-uri si chiar usi gullwing – toate pot fi comandate la acest gigant de 6,5 m lungime si 5,2 tone greutate ce-si poate uita astfel principala menire: transportul unor chestii foarte mari si foarte grele de colo pana colo.

    Spre deosebire insa de programele de upgradare ale lui H2, Geiger nu s-a atins deocamdata de performantele propulsorului diesel de 6,7 litri, dar cu greu putem spune despre asta ca este o bila neagra: monstrosul motor dezvolta 320 CP si un cuplu cu care poti schimba geografia planetei – 1.000 Nm, disponibili, normal, de la turatii extrem de joase.
    Vizualizari: 6035