rss

Ford atrage alti doi constructori auto in Romania

  1. 17/03/2008
  2. Tags: Ford
    Vezi toate fotografiile (1)
    Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat intr-o conferinta de presa ca venirea companiei Ford in Romania a atras mai multi investitori din domeniul industriei auto, alte doua firme puternice din lume pregatindu-se sa vina in tara noastra.

    „Vreau sa remarc un lucru. Venirea Ford la Craiova a insemnat venirea foarte multor investitori din domeniul industriei auto in Romania. E o goana dupa spatii de productie sau dupa terenuri amplasate care sa aiba acces la utilitati si care sa fie amplasate in localitati in care exista o forta de munca cu calificare corespunzatoare si cred ca dezvoltarea industriei auto in Romania va cunoaste un ritm foarte accelerat in urmatoarea perioada de timp”, a spus Teodor Atanasiu.

    „Va spun ca e un mare succes pentru Romania sa devina unul din cei mai mari producatori de autoturisme din estul Europei, fiindca este o industrie cu valoare adaugata mare, o industrie care antreneaza foarte multa forta de munca calificata si bine platita si din acest punct de vedere, romanii se vor bucura sa treaca de la epoca lohnului la epoca unei industrii cu valoare adaugata mare in care calificarea trebuie sa fie superioara si plata pe masura”, a mai spus Atanasiu.

    Atanasiu nu a furnizat detalii despre ce companii este vorba si investitiile viitoare ale acestora, deoarece acestea nu doresc sa isi faca deocamdata public planul. El a mentionat ca cel mai probabil in vara acestui an cele doua companii vor veni sa se prezinte in Romania si sa-si declare intentiile.

    Guvernul a mandatat saptamana comisia de privatizare a Automobile Craiova sa prelungeasca pana pe 21 martie, respectiv cu sapte zile, valabilitatea ofertei de vanzare, necesara pentru finalizarea tranzactiei cu grupul american Ford.
    Vizualizari: 712
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »