rss

Ford ar putea produce la Craiova noul Fusion

  1. 31/07/2007
  2. Tags: Fiesta, Ford, Fusion
    Vezi toate fotografiile (1)
    S-a vorbit ca Ford ar putea construi la Craiova Fiesta. Acum, iata, apare si o alta varianta. Carol Thomas, analist la J.D. Power Automotive Forecasting, spune ca grupul american ar putea produce noua generatie a lui Fusion, intr-o cadenta anuala de 200.000 de unitati, precum si 100.000 de bucati dintr-un alt model.

    Thomas se bazeaza pe faptul ca pentru noul Fusion estimarile de productie pentru un an sunt tocmai de 170.000- 200.000 de bucati la fiecare 12 luni, pretandu-se pentru realizarea intr-o singura facilitate de productie. In plus, noua generatie urmeaza sa fie comercializata la finele lui 2008 sau inceputul lui 2009, iar Ford ar avea timp suficient pentru a pregati facilitatile de productie.

    Acum Fusion este produs in Germania. Pentru realizarea noii generatii mai candideaza fabrica din Spania, unde se realiza Ka, model care urmeaza sa fie construit in viitor in Polonia.

    Thomas mai spune ca in ceea ce priveste al doilea model exista mai multe optiuni. Una este Fiesta, iar cealalta este viitorul Focus, prevazut sa apara in 2011. Acest model este produs acum la Valencia, dar, pe viitor, Ford ar putea sa foloseasca uzinele de la St. Petersburg si Craiova. 
    Vizualizari: 859