rss

Fisker Karma va avea patru versiuni

  1. 30/08/2008
  2. Tags: Fisker, Karma, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Treburile la Fisker nu merg tocmai ca pe roate, parte din cauza procesului cu Tesla, parte din cauza problemelor tehnice pe care le ridica sedanul de lux Karma; totusi, compania fostului designer de la Aston Martin este hotarata sa lanseze pe piata superba limuzina pana cel tarziu anul viitor.

    Mai nou, se vorbeste chiar de o familie de modele bazate pe aceeasi tehnologie, ce va include o decapotabila, un coupe si chiar un SUV.

    Data exacta de aparitie a fiecarui membru nu se cunoaste deocamdata, insa Vic Doolan, un membru al consiliului de administratie Fisker si directorul de retail al companiei, a afirmat ca noile modele vor fi disponibile pana in 2012.

    Ambitiile fabricantului american sunt destul de mari, liderii sai planuind sa obtina o felie de 3,3% din piata automobilelor de lux excluzand din calcule vanzarile SUV-ului. Karma va fi categoric unul din pilonii principali de sustinere ai acestui obiectiv, urmand a avea un volum de productie in primul an de fabricatie de 7.500 de unitati si de 15.000 de unitati in 2011.

    Limuzina de lux va fi initial propusa la un pret de pornire de 87.000 de $, dar Fisker intentioneaza ca, la un moment dat, sa propuna si o varianta entry-level la numai 60.000 de $.

    Vizualizari: 991