rss

Fisker initiaza programul “Eco-Chic

 1. 06/09/2007
 2. Tags: Eco-Chic, Fisker
  Vezi toate fotografiile (1)
  "Fisker Coachbuild, compania pusa pe harta atat de celebritatea proprietarilor sai (fostii designeri BMW si Aston Martin, Bernhard Koehler si Henrik Fisker), cat si de modelele exclusiviste Tramonto si Latigo CS, a anuntat ca a lansat un joint-venture cu Quantum Technologies ce va avea ca rezultat dezvoltarea unei game de modele prietenoase cu mediul inconjurator.

  Prima masina din noua gama va fi dezvaluita cu ocazia salonului auto de la Detroit din ianuarie anul viitor si va costa sub 100.000 de $, o cifra normala daca stam se ne gandim ca Fisker are in plan o productie de circa 15.000 de unitati.

  Din punct de vedere al designului masinii, nu ne facem griji: cu omul care a nasit designul lui BMW Z8 si Aston Martin DB9, lucrurile nu prea au cum sa mearga prost.

  Mai delicata este insa problema tehnicii inglobate, chiar daca cei de la Quantum, realizatorii tehnologiei aferente propulsiei hibride care va propulsa masina (numita Quantum Drive), nu sunt tocmai niste noi veniti in domeniu.

  La urma urmei, orice pas intr-o directie relativ nou este riscant, insa Henrik Fisker tine sa ne linisteasca: “Compania noastra le va permite oamenilor sa conduca masini frumoase care au un sens ecologic – masini ce vor avea un impact mai putin negativ asupra mediului inconjurator”. Totul despre noua creatie Fisker, aici, in “numai” 129 de zile...
  Vizualizari: 745
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 6.850 EUR, An: 2016, Kilometri: 181.500 detalii »

  Toate anunturile »