rss

Final Fantasy

  1. 08/12/2006
  2. Tags: Jaguar S-Type
    Vezi toate fotografiile (2)
    2007 este ultimul an de productie pentru actualul S-Type, el urmand a fi inlocuit din 2008 de noul XF; cu toate acestea, marca de lux britanica va incerca marea cu degetul chiar si in ultimele clipe ale modelului de clasa mare prin lansarea unui facelift discret, menit sa mai adauge cativa clienti pe lista.

    Prezentat la salonul auto de la Bologna, S-Type facelift abordeaza o tonalitate mai sportiva, data in principal de bumper-ul si grila imprumutate de la versiunea R, disponibile indiferent de versiune. Ideea va face din adevaratul „R” un S-Type oarecare, dar un ochi avizat va putea recunoaste cel mai puternic model al gamei dupa jantele Barcelona de 19 inch, celelalte versiuni urmand a „pasi” standard pe jante de 17 si optional de 18 inch.

    Nici interiorul nu a scapat de actualizare, dosurile celor care vor plati pentru a avea o bucatica de Regat Unit in garaj urmand a lua loc in scaune sport multifunctionale tapitate cu piele neperforata, acestea luand locul celor clasice. Piele vor gasi si pe volan, in timp ce modelele SE pot avea, optional, o tapiterie bicolora din acelasi material, alb si negru. Sub foaia de tabla aflata in fata parbrizului nu s-a produs nici o modificare, S-Type urmand a intra in ultimul sau an de productie cu aceeasi gama de propulsoare, mai putin V8-ul aspirat de 300 CP.

    Asadar, vei avea de ales intre un 2,7 litri diesel pentru amatorii de calatorii lungi, un 3,0 V6 pentru cei care nu vor sa cheltuiasca prea mult pe imaginea lor si un 4,2 litri V8 supraalimentat cu 400 CP, perfect celora pentru care modelele AMG sau M sunt doar masinarii perfecte fara suflet. Simplu, nu? Nu si din 2008, nu si pentru Jaguar...
    Vizualizari: 1222
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »