rss

Filip si Nemes se adreseaza conducerii FRAS

  1. 26/06/2007
  2. Tags: Citroen c2r2, Filip/nemes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Echipajul 79, Filip/Nemes, care concureaza la Clasa N2 in CRR, a anuntat ca va redacta, in cel mai scurt timp posibil, o scrisoare deschisa adresata forurilor de conducere ale FRAS. Cei doi doresc sa atraga atentia asupra numeroaselor nereguli constatate de la inceputul sezonului si pana in prezent.

    Ultimul incident s-a petrecut la Cluj. "O greseala care a contat mult in economia cursei a fost notarea eronata in carnetul nostru de bord a timpului obtinut pe prima proba speciala a raliului. Aparent eram in avantaj fata de competitorul nostru direct, urmatoarele probe speciale parcurgandu-le in regim de conservare al rezultatului. Cand am aflat despre aceasta eroare, era mult prea tarziu pentru a mai putea face ceva, timpul pierdut fiind imposibil de recuperat", declara Alex Filip. Urmarea, echipajul sau a obtinut numai locul 2 la clasa la care concureaza.

    Altfel, Filip isi doreste ca la urmatoarea runda, Raliul Sibiului Pirelli sa poata folosi o noua masina. El isi doreste un Citroen C2R2, masina care in ultimele doua runde s-a impus, cu Duval la volan, in intrecerile la Grupa A. 
    Vizualizari: 820