rss

Fiecare Taycan devine un automobil unic prin Porsche Exclusive Manufaktur

  1. 11/02/2020
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prima masina sport complet electrica de la Porsche poate fi finisata manual cu maiestrie, primind elemente de inalta calitate si pachete de echipamente speciale pentru exterior si interior, pentru a obtine un grad de personalizare si mai mare. Printre cele 90 de optiuni exclusive oferite de divizia Manufaktur a companiei din Zuffenhausen se numara pachetul Sport Design in trei variante si jante Exclusive Design de 21 inci cu insertii din fibra de carbon. Deosebit de atragatoare sunt si farurile Matrix LED cu elemente de culoarea Glacier Ice Blue.
    Porsche Exclusive Manufaktur din Zuffenhausen si-a marit capacitatea astfel incat sa fie pregatit pentru lansarea Taycan: spatiul fabricii a fost extins cu o treime, pana la 2.000 de metri patrati si au fost adaugate patru statii de lucru cu platforma de ridicare. De asemenea, s-au creat 150 de metri patrati de spatii de depozitare, iar spatiile logistice pentru automobile au fost optimizate cu o conexiune directa la instalatia de incarcare a masinilor finalizate. Și echipa de lucru s-a marit cu noi experti in finisarea automobilelor.
    Exterior: Faruri cu elemente de lumina de zi in Glacier Ice Blue
    Pentru un aspect si mai dinamic, sunt disponibile trei variante ale pachetului Sport Design: acestea difera prin modul in care sunt finisate insertiile din sortul frontal inferior, din panourile usilor si din aripioarele laterale ale difuzorului. În functie de pachet, acestea sunt vopsite in culoarea exterioara sau in negru lucios sau sunt realizate din carbon.
    Farurile Matrix LED cu Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) sunt disponibile cu un design 3D care aminteste de o placa de circuit in carcasa farurilor, precum si cu elemente de lumina de zi in Glacier Ice Blue de la Porsche Exclusive Manufaktur. Rotile Exclusive Design de 21 inci cu insertii din carbon forjat si grunjos combina o aerodinamica excelenta cu o constructie usoara: reducerea de greutate la setul de patru roţi este de peste trei kilograme, comparativ cu o varianta similara de roti, dintr-un alt material.
    Atmosfera sportiva, de inalta calitate, in interior
    Pachetul interior Carbon este inspirat din motorsport: zonele mari din usile din fata si din spate, precum si elementele de contrast din lateralele consolei centrale sunt finisate in carbon mat. Pachetul de accent ofera, de asemenea, o gama de culori contrastante la interior, cu pragurile usilor din fata si din spate vopsite in culoarea exterioara. Caracterul sportiv al noului Porsche Taycan este subliniat de centurile de siguranta disponibile in culorile: albastru grafit, maro trufa, bej, creion, mure, maro meranti, gri ardezie si rosu Bordeaux.

    Vizualizari: 4264