rss

Fiat Linea este disponibila si in Romania

  1. 27/06/2007
  2. Tags: Fiat, Linea
    Vezi toate fotografiile (1)
    AutoItalia Group a demarat comercializarea noii berline Fiat Linea. Prezentat in avanpremiera la Salonul Auto de la Istanbul din noiembrie 2006, Fiat  Linea a avut lansarea internationala cu doar o luna in urma, tot la Istanbul, in prezenta conducerii Fiat Group si a peste 1500 de invitati.

    Noul model, conceput de prestigiosul Centro Stile Fiat, va fi comercializat in numeroase tari din Europa, precum Germania, Spania si Finlanda, acolo unde segmentul C este predominant. Fiat Linea este produs in fabrica Tofas din Turcia unde, pentru inceput, este prevazut un volum de productie de circa 60 000  de unitati anual.

    Linea vine sa completeze oferta de autoturisme de familie Fiat (alaturi de Grande Punto si Bravo), aducand un suflu nou in clasa pe care o reprezinta prin raportul extrem de echilibrat intre calitate, siguranta, performanta, aspect si, binenteles, pret. Dimensiunile generoase (4,56 m lungime, 1,73 m latime si 2,6 metri ampatament), impresionantul portbagaj de 500 litri si interiorul confortabil sunt intregite si de oferta Fiat  Romania privind echiparea standard.

    Astfel, dotarile de baza ale modelului Fiat Linea includ, printre altele, si ABS, aer conditionat, 2 airbag-uri, CD player, inchidere centalizata, Trip Computer si geamuri anterioare actionate electric. Pretul de pornire, anuntat si de catre oficialii Fiat la conferinta de presa de la Istanbul, este de 12.555 de Euro cu toate taxele incluse.

    Pentru inceput, gama de motorizari cuprinde un propulsor pe benzina, 1.4 77 CP, si celebrul motor, premiat de specialistii internationali, 1.3 Multijet 90 CP, ambele fiind recunoscute pentru consumul redus de combustibil, o caracteristica esentiala a unei masini de familie si un deziderat al Fiat Group in privinta tuturor modelelor sale. Pana la sfârstul acestui an va sosi in România si versiunea echipata cu motorul 1.4 16v 120 CP, un propulsor de ultima generatie din noua gama T-Jet.

    Tot de ultima generatie este sistemul exclusiv Blue&Me, o tehnologie dezvoltata de Fiat in colaborare cu Microsoft ce permite conducatorului auto sa primeasca si sa efectueze apeluri telefonice, sa asculte melodiile preferate in format MP3, WAV sau WMA prin intermediul portului USB,  folosind doar comenzile vocale sau tastele aflate pe volan.
    Vizualizari: 1736