rss

FIAT il pregateste pe 500 Cabrio

  1. 06/07/2007
  2. Tags: Fiat 500 cabrio
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mirosul fumului provenit de la artificiile care au marcat lansarea lui 500 inca persista in aer, dar torinezii se pregatesc deja pentru urmatoarea etapa a existentei noului 500: versiunea cabrio, ce va fi prezentata in prima jumatate a anului viitor.

    Date fiind dimensiunile reduse ale modelului si necesitatea pastrarii costurilor de fabricatie (si implicit a pretului final) la un nivel moderat, clientii mini-ului italian vor trebui sa se descurce cu un acoperis din material textil si sa accepte faptul ca nu vor mai putea plimba decat inca un pasager.

    Inca nu se stie cine se va ocupa de trasarea noilor linii de design, insa cu siguranta frma generala a masinii va ramane neatinsa.

    Ca si motorizari, 500 cabrio va beneficia de serviciile aceleiasi palete de propulsoare ca si fratele sau acoperit, ceea ce inseamna ca, in directia celor pe benzina, vom putea alege fie motorul de 1,2 litri si 70 CP, fie pe cel de 1,4 litri si 100 CP; de partea cealalta, dorinta pentru un consum redus de carburant ne va fi indeplinita de un diesel Multijet de 1,3 litri cu 75 CP la dispozitie.

    FIAT nu se va opri insa aici in privinta lui 500: ceva mai tarziu, este asteptata si versiunea Abarth, un atlet de buzunar care va fi pus in miscare de varianta supraalimentata a motorului de 1,4 litri pe benzina, capabila de 150 CP. Mamma mia…
    Vizualizari: 1050