rss

FIAT doreste sa fabrice Alfa Romeo in China

  1. 21/04/2007
  2. Tags: Alfa Romeo
    Vezi toate fotografiile (1)
    China este la ora aceasta noul taram al fagaduintei si toti vor sa aiba acolo oaza lor de fericire financiara, inclusiv marele grup torinez.

    De curand, presedintele Sergio Marchionne si-a facut publice intentiile de a incheia un parteneriat cu Chery in vederea fabricarii unor modele Alfa Romeo in aceasta tara.

    Calitatea este un subiect destul de sensibil cand vine vorba de marci auto italiene, dar asta nu ii impiedica pe cei de la FIAT sa fie totusi tematori cu privire la acest aspect atunci cand in discutie intra un fabricant chinez.

    „Ideea este buna si o vom face, dar mai intai trebuie sa fim siguri Chery poate produce modele Alfa adevarate, iar asta inseamna ca noi sa fim deosebit de atenti in ceea ce priveste calitatea si dezvoltarea masinilor”, a declarat Marchionne.

    Totusi, FIAT nu este strain de colaborarile cu asiaticii, italienii formand acum ceva vreme un parteneriat cu cei de la Nanjing. Acum insa ei sunt nevoiti sa recupereze un teren pe care l-au pierdut serios in fata producatorilor germani si americani, iar Alfa Romeo s-ar putea sa nu fie unica marca din plan: Marchionne se gandeste serios si la un model ieftin, comercializat sub logo-ul Innocenti...
    Vizualizari: 895