rss

Fiat Croma facelift a ajuns in Romania

  1. 29/10/2008
  2. Tags: AutoItalia Group, Croma, Fiat
    Vezi toate fotografiile (5)

    Versiunea restilizata a modelului Fiat Croma, care in afara unor modificari de design, beneficiaza de noi tehnologii si motorizari cu impact redus asupra mediului inconjurator, este acum disponibil si pe piata romaneasca prin importatorul oficial AutoItalia Group, la un pret de pornire de 17.719 euro cu TVA inclus, valabil pentru varianta Active 1.8/140 CP.

    Break-ul italian afiseaza un aspect deja cunoscut in gama marcii torineze prin modelele Bravo si Punto. El a suferit modificari la partea frontala, la care se remarca noile blocuri optice, noua grila cromata a radiatorului, precum si spoilerul redesenat care incorporeaza imensa priza de aer ce este incadrata de farurile de ceata care la randul lor au fost revizuite. La spate, au fost montate o noua bara si noi stopuri.

    La interior, Fiat Croma facelift ofera mai multe optiuni, sistremul de navigatie de la Fiat "Blue&Me", dar si o noua nuanta de piele pentru tapiterie. Insa marea noutate propusa de Croma facelift este volanul multifunctional restilizat.

    Dimensiunile noii versiuni a lui Croma sunt 4.780 mm in lungime, 1.770 mm in latime, 1.600 mm in inaltime, la un ampatament ce masoara 2.700 mm.

    Ca dotari, versiunea standard include, intre altele, climatizare automata bi-zona, 7 airbag-uri, Radio CD+MP3 player si comenzi audio pe volan, ABS+EBD, ESP, volan si schimbator de viteze in piele, inchidere centralizata si servodirectie electrohidraulica.

    Al doilea model Fiat Croma Active 1.9 Multijet 120 CP costa 19.861 de euro cu TVA inclus, in timp ce  versiunea de top, Fiat Croma Dynamic 1.9 Multijet 150 CP, costa 21.408 de euro cu TVA inclus. Fiat Croma detine 5 stele la testele EuroNCAP si va fi comercializat cu 5 ani garantie sau 500.000 km.

    Preturile sunt valabile pana la 30 noiembrie 2008, la fiecare model fiind aplicata o reducere promotionala de 1.500 euro cu TVA.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 2004