rss

FIAT Bravo SUV: primele informatii

  1. 08/08/2007
  2. Tags: Bravo, Fiat, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ca piesa importanta a planului de revenire FIAT, Bravo va trebui sa convinga clientela celor mai diversificate piete ale lumii, ceea ce inseamna ca acest nume va trebui asezat pe cat mai multe tipuri de caroserie cu putinta.

    Ca urmare, gama acestui model va curpinde, pe langa obisnuitul combi, un cabrio, un MPV si chiar un crossover.

    Ultimul din acest trio inedit va ajunge in showroom-uri in 2009 si va fi dezvoltat impreuna cu cei de la Alfa Romeo, constructor care va realiza o versiune premium a acestei masini menita sa concureze intr-un segment unde vor mai activa Audi Q5, Mercedes GLK, BMW X3 si, dupa unii, VW Tiguan.

    Spre deosebire de rivalii sai, Bravo crossover va fi disponibil atat in configuratie cu tractiune fata, cat si intr-una cu tractiune integrala permanenta, dar, ca majoritatea inamicilor, va putea oferi pana la sapte locuri.

    Tipic pentru o asemena masina, Bravo crossover se va diferentia de modelul normal printr-o garda la sol sensibil mai mare, prin prezenta scuturilor de protectie si prin bosajele imbracate in plastic rezistent la zgarieturi.

    De asemenea, el va avea un ampatament si un ecartament mai mari, dar designul va ramane foarte asemanator cu al hatch-ului de clasa compacta.  

    Productia masinii va fi incredintata fabricii de la Mirafiori, in prezent aflata sub capacitatea de productie (momentan, acolo se fabirca doar Multipla).
    Vizualizari: 1499
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »