rss

Fiat 500 Cabrio spionat din nou

  1. 10/02/2009
  2. Tags: 500, 500 cabrio, Fiat
    Vezi toate fotografiile (4)

    Versiunea decapotabila a citadinei Fiat 500, care va fi prezentata de constructorul italian la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, a fost surprinsa din nou de paparazzi in timpul unor teste, pozele de fata demonstrand ca modelul va fi mai degraba o varianta Targa decat una clasica soft-top.

    Aceasta solutie de design le-a permis italienilor sa mentina costurile de productie cat mai scazute, mai ales cele pentru modificarile de sasiu necesare in cazul unei versiuni cabrio.

    Desi initial se credea ca Fiat 500 Cabrio va fi un cabrio conventional, fara rama a geamurilor, ei bine, fotografiile de fata arata ca masina va fi un cabrio in stilul modelelor clasice produse de constructorul torinez de-a lungul vremii. Acoperisul va fi retractabil din material textil si va fi depozitat in portbagaj pentru a salva spatiul la interior, unde vor fi pastrate cele doua scaune din spate.

    Motorizarile de pe Fiat 500 Cabrio vor fi aceleasi de pe versiunea coupe, adica benzina 1.2 si 1.4, insa modelul nu va beneficia si de un propulsor diesel. In schimb, masina va fi echipata cu sistemul stop-start, care va opri automat motorul daca acesta functioneaza la relanti perioade mai lungi.

     

    Vizualizari: 957
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »