rss

Ferrari Scaglietti de politie

  1. 18/04/2007
  2. Tags: Ferrari, Scaglietti
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cel putin pe durata desfasurarii etapei britanice a stafetei ce celebreaza 60 de ani de la crearea marcii Ferrari nu se vor  arata prea multi vitezisti pe sosele si asta deoarece caravana va fi insotita de un Scaglietti de politie, ce va sta alaturi de participanti pe o buna bucata din parcurusul de 2.400 km.

    Stafeta a avut startul in Belfast si se va opri in Londra, indeitul supersport al legii fiind vopsit in culoarea Blu Tour de France si avand un interior tapitat cu piele bej, dotat cu scaune Daytona.

    Ca orisice vehicul e interventie, GT-ul italian este echipat cu girofar, iar pentru probleme urgente ce necesita viteza din partea soferului sta la dispozitie pachetul tehnic dedicat sporirii manevrabilitatii numit HGTS.

    „Turul ce celebreaza aniversarea noastra reprezinta o oportunitate perfecta de a oferi acest 612 Scaglietti HGTS politiei din Anglia, Tara Galilor si Irlanda. Acest lucru intareste contributia lui Ferrari in promovarea sofatului responsabil si a sigurantei rutiere”, a declarat Massimo Fedeli, directorul executiv al lui Ferarri Marea Britanie. Quite...
    Vizualizari: 1128