rss

Ferrari, Rolls Royce si Land Rover nu vin la Detroit 2009

  1. 14/11/2008
  2. Tags: Ferrari, Land Rover, NAIAS, Rolls Royce
    Vezi toate fotografiile (1)

    Rezultatele contabile dezastruoase ale Celor Trei Mari din Detroit, caderile libere ale actiunilor acestora la bursa si numarul teribil de mic de inmatriculari noi pe piata din SUA sunt indicii clare si irefutabile ale unei situatii economice critice, insa parca mai era loc de inca o “palma”.

    Si aceasta a venit: dupa Suzuki, inca trei marci se gandesc sa spuna pas primului mare salon auto al anului 2009 – NAIAS –, iar acestea sunt nimeni altele decat Ferrari, Rolls Royce si Land Rover.

    Motivele oficiale furnizate de cele trei companii tin de faptul ca nu au nimic nou in gama si ca banii pot fi cheltuiti prin urmare pe chestii mai importante; sunt voci care spun insa ca adevaratul motiv tine de fapul ca nici macar “bogatii” nu mai cred in potentialul pietei de dincolo de Atlantic.

    Adevarul e ca mai toate marcile de prestigiu ce activeaza pe piata din SUA au inregistrat scaderi mai mult sau mai putin dramatice ale vanzarilor, un motiv suficient de solid pentru a sta acasa daca nu ai nimic nou de zis.

    Si totusi – parca oamenii cu bani erau aproape imuni la atari schimbari de climat economic...

    Vizualizari: 976