rss

Ferrari iese la atac!

  1. 26/07/2007
  2. Tags: Comunicat, Consiliul fia, Paris
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pana acum, cei de la Ferrari nu au exprimat nici un punct de vedere oficial cu privire la cazul Stepney. Astazi insa, inaintea Consiliului FIA de la Paris, echipa italiana a remis un comunicat in care afirma ca avantajul pe care McLaren il are in clasamentul constructorilor a fost facilitat de faptul ca seful departamentului de design al britanicilor, Mike Coughlan, s-a aflat in posesia unor documente confidentiale ale echipei de la Maranello.

    "Diferenta dintre cele doua echipe in clasamentul constructorilor este atat de mica incat este foarte probabil ca punctele in plus pe care le are McLaren sa fie consecinta faptului ca Coughlan a fost in posesia documentelor Ferrari", se precizeaza in comunicatul echipei italiene.

    Totodata, se precizeaza ca Ferrari va pierde 5,5 milioane de euro daca nu va reusi sa intre in posesia titlului mondial. In plus, este mentionat ca efect si deficitul de imagine, a carui valoare, evident, este greu de masurat.

    Italienii pun sub semnul intrebarii si afirmatiile celor de la McLaren, care au precizat ca numai Coughlan a fost in posesia documentelor. Cei de la Ferrari spun ca acesta era seful departamentului de design si ca, fie si prin sugestii legate de dezvoltarea masinii, le-a oferit colegilor informatii confidentiale.
    Vizualizari: 945
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »