rss

Ferrari F450 ar putea debuta la Frankfurt

  1. 14/02/2009
  2. Tags: F450, Ferrari, Lamborghini, Millechilli, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Inlocuitorul lui Ferrari F430 ar putea debuta chiar in acest an la Salonul Auto de la Frankfurt, la numai cinci ani dupa ce actualul model entry-level al marcii din Maranello si-a facut debutul pe piata.

    Potrivit unor surse citate de o prestigioasa publicatie britanica, italienii doresc sa promoveze cat mai repede inovatiile inglobate in conceptul Millechilli (foto), un prototip cu tente ecologice la care se va raporta intreg viitorul nomenclator de produse Ferrari.

    Nu e cazul sa pironiti pamantul cu privirea: ecologic la Ferrari nu este in nici un caz sinonim cu “lent”, ci mai degraba “usor” si “construit din materiale benigne mediului inconjurator”.

    Sub capota noului supercar – cunoscut intern sub numele de cod F142 – va fi pozitionata o versiune mai puternica a motorului de 4,5 litri de pe California GT (de aici si numele F450), in stare de vreo 500 CP.

    Ca de obicei, agregatul va ocupa o pozitie centrala-spate, insa noua in peisaj va fi cutia de viteze cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, care pe coupe-cabriolet-ul Ferrari permite schimbari de treapta foarte rapide (se aude ca pe F450 vor fi inca si mai iuti).

    Debutul comercial al lui F450 este programat, pentru piata europeana, chiar la finalul anului curent, urmand ca restul lumii sa probeze incepand cu 2010 daca Lamborghini, Porsche & Co. si-au luat-o rau pe coaja.

    Vizualizari: 1073
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »