rss

Ferrari Enzo (din nou) pus la zid

  1. 27/03/2007
  2. Tags: Enzo, Ferrari, Supercar
    Vezi toate fotografiile (1)
    Se pare ca acolo sus cineva nu il iubeste pe Enzo, de vreme ce un nou exemplar din celebra serie limitata de supercar-uri italiene a fost facut tandari, numarul „victimelor” ajungand acum la noua.

    De data aceasta, autorul dezastrului a fost actorul Eddie Griffin,  pocinogul petrecandu-se cu ocazia unei demonstratii realizate pentru promovarea noului sau film Redline.

    Evaluat la 1,5 milioane de $ (pretul a crescut binisor dupa ce masina a iesit din productie), Enzo-ul nici macar nu era al actorului, zvonurile indicandu-l ca proprietar pe producatorul executiv al filmului, Daniel Sadek, al carui colectie privata de masini va aparea de asemenea in aceasta creatie hollywood-iana.

    Griffin a iesit nevatamat din masina si chiar a incercat o gluma pe seama acestui eveniment neplacut, dar ne indoim ca rasul va persista si dupa ce proprietarul va avea grija ca cecul actorului sa fie mult mai mic decat se intelesesera la inceputul filmarilor.

    Puteti vedea accidentul accesand acest link – https://cbs2.com/video/?id=36333@kcbs.dayport.com –, dar ii avertizam pe fanii Ferrari ca imaginile sunt socante...
    Vizualizari: 1245