rss

Ferrari cauta un loc in Cartea Recordurilor

  1. 20/05/2007
  2. Tags: Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)
    Italienii au inceput de ceva vreme sa faca cunoscut lumii intregi ca anul acesta este anul Ferrari, cel in care celebra marca de masini sport din Maranello aniverseaza 60 de ani.

    Festivitatile sunt abia la inceput, dar dealerul din Marea Britanie vrea deja sa o faca lata: cu ocazia Zilelor de Curse Ferrari din iunie, englezii vor sa doboare recordul mondial al celei mai mari parade cu modelele calutului cabrat.

    Evenimentul, organizat intre zilele de 8 si 10 ale lunii anterior amintite, va trebui sa stranga macar cu o masina in plus fata de actualul record de 128 de unitati, iar planul insularilor aproape ca este infailibil.

    Pe langa o etapa din campionatul monomarca dedicat modelului F430, se va marca o aparitie speciala a supercar-ului FXX (prima si ultima de natura oficiala in Marea Britanie), se vor organiza curse pentru masini istorice Ferrari (de curse si de strada), bolizii de Formula 1 vor face o demonstratie speciala si sunt asteptate pentru o defilare peste 40 de modele F40.

    In plus, weekend-ul va comemora a 40-a aniversare a clubului proprietarilor de Ferrari din Marea Britanie. Chiar nu stim ce i-ar putea impiedica sa isi treaca numele in Guinness Book
    Vizualizari: 774