rss

Ferrari California, lansat concomitent la Maranello si Los Angeles

  1. 22/09/2008
  2. Tags: California, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (7)

    Peste 2.000 de invitati au participat duminica noapte, la Maranello, dar si la Los Angeles, la lansarea mondiala a noului model Ferrari California.

    La ceremonia care a avut loc la cartierul general al "calutului cabrat", noul coupe-cabrio a fost prezentat de insusi presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, alaturi de pilotii Scuderiei F1, campionul mondial en titre Kimi Raikkonen si Felipe Massa.

    Bineinteles, de la eveniment nu putea lipsi celebrul Michael Schumacher, caruia i-a revenit sarcina de a introduce masina pe scena. Schumi a fost implicat in mode direct la dezvoltarea noului GT italian.

    Pe celalalt mal al Atlanticului, tocmai la Los Angeles, ceremonia a fost gazduita de aeroportul privat din Santa Monica. In cadrul festivitatii, Ferrari a vandut la licitatie primul exemplar Ferrari California pentru suma de 520.000 de dolari, intreaga suma urmand sa fie donata in scopuri caritabile.

    Un astfel de eveniment monden in California nu putea sa aiba loc fara sa fie prezent guvernatorul statului american, renumitul Arnold Schwarzenegger.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 921