rss

Ferrambo de vanzare (cu galerie foto)

  1. 03/09/2008
  2. Tags: Ferrambo, Ferrari, Nash Rambler Wagon
    Vezi toate fotografiile (14)


    Stiu ca aduce mai mult cu un Trabant Combi, insa creatorii acestei... "chestii" sustin ca este o combinatie intre un Nash Rambler Wagon din anii '60 si un Ferrari 360! Oricum, si-au botezat lucrarea Ferrambo si au scos-o la vanzare.

    Frumos sau nu, asta este chestie de gust, dar cu siguranta vehiculul din imagine este interesant si unic. Acesta este rezultatul "imperecherii" unei caroserii de Rambler cu un motor V8 de 3,6 litri, donatorul fiind un Ferrari 360 Modena fabricat in 2002, totul fiind asezat pe un sasiu executat la comanda. Evident, totul a fost "aranjat" intr-un atelier specializat, mare parte din autovehicul fiind lucrata manual.

    Ferrambo are motorul pozitionat in partea din spate si lasat la vedere, intocmai ca la un veritabil model Ferrari, dipsune de doua locuri si are un interior exclusivist, imbracat in piele si cu insertii din lemn. Iar pentru un plus de exclusivitate, viitorul proprietar va intra in posesia unor geamantane realizate special pentru portbagajul acestui automobil!

    Si, fie ca va place sau nu, fie ca Ferrari sunt de acord cu numele sau o mai pun de un proces (va amintiti limuzina Ferrari?), Ferrambo a avut un impact deosebit la editia de anul acesta a Detroit Autorama, inhatand chiar si un premiu.

    Nu stim contra carei sume puteti deveni proprietarul lui Ferrambo, insa am auzit ca este nevoie de buzunare adanci pentru a intra in posesia lui...

    Pentru galerie foto completa dati click aici.

       
       
    Vizualizari: 1023