rss

Ferdinand Piech vrea motociclete la VW

  1. 17/04/2008
  2. Tags: Ferdinand Piech
    Vezi toate fotografiile (1)
    Marele boss din Wolfsburg si omul responsabil de existenta lui Phaeton si a lui Bugatti Veyron, Ferdinand Piech, a declarat in cadrul unui interviu acordat unei publicatii germane ca si-ar dori ca VW sa-si largeasca orizonturile in lumea industriei specializate in productia de vehicule cu o marca de motociclete.

    Piech inca regreta faptul ca nu a cumparat Ducati in 1985, cand compania italiana avea mari probleme financiare, dar asta nu l-a impiedicat, conform propriilor declaratii, sa ia in vizor un fabricant de motociclete mic, dar specializat in produse premium.

    Chairman-ul lui VW inca merge pe motocicleta in ciuda faptului ca are 71 de ani, si inca nu orice “motor”: un Ducati de 180 CP. Acum, se gandeste ca, daca BMW si Peugeot s-au impus ca doi fabricanti de vehicule pe doua roti de succes, nu ar fi rau ca gigantul pe care il va controla impreuna cu varul sau, Wendelin Wiedeking (CEO-ul lui Porsche, actionarul majoritar al grupului VW) sa aiba un cuvant de spus si in aceasta directie. Am putea sugera Cagiva sau Agusta?
    Vizualizari: 1377