rss

Faceti cunostinta cu Lexus LX570

 1. 05/04/2007
 2. Tags: Lexus LX570, SUV de lux
  Vezi toate fotografiile (2)
  Iubitorii SUV-urilor de lux pot fi fericiti, caci, pentru prima data de la infiintarea sa, Lexus este in masura sa dea o replica suficent dimensionata si dotata pentru a se masura cu campionii acestui segment.

  Domnilor (si doamnelor), acesta este noul LX570.

  Acest Lexus este suficient de puternic si de capabil sa intre in off-road, dar ne indoim ca cineva va risca sa innamoleasca si eventual sa boteasca un tot-teren ce va cocheta cu pragul de 100.000 de $. Ca urmare, ne vom axa si noi mai mult pe ”aventurile” din habitaclu.

  Poate ca va incearca un zambet, dar interiorul lui LX570, mai mare cu 10 cm in lungime si 2,5 in latime comparativ cu vechiul model (el poate primi pana la 8 pasageri) este ticsit standard absolut cu toate dotarile de confort si siguranta obligatorii la acest nivel.

  Din catalog nu lipseste tapiteria din piele, insertiile de lemn natur, climatizarea cu patru zone independente, bancheta rabatabila si fractionabila 40/20/40 a celui de-al doilea rand de scaune, sistemul de navigatie cu Bluetooth, sistemul audio cu noua incinte acustice, o baterie de 10 airbag-uri si tetiere acive pentru cei de pe scaunele din fata.

  Daca te pune "pacatul" sa ceri lista cu optionale, pregateste-te sa-ti iei concediu: nava amiral a flotei de SUV-uri Lexus poate fi echipata cu aproape toate gadget-urile imaginabile, de la sistem audio Mark Levinson cu 19 difuzoare si hard disc pentru 2.000 de melodii la sistem de entertainment cu ecran de 9 inch sau sistem de siguranta Pre-Collision.

  Concurenta mai are putin ragaz pana la inceputul lui 2008, cand LX570 va ajunge in showroom-urile din Statele Unite. Beware...
  Vizualizari: 1245
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »