rss

Facelift pentru Jaguar XJ

  1. 28/02/2007
  2. Tags: facelift, Jaguar XJ
    Vezi toate fotografiile (3)
    Marca de lux britanica incearca sa resusciteze pe cat posibil vanzarile navei-amiral, cu putin timp inainte de debutul unei noi generatii.

    Ultima solutie gasita este adoptarea unui facelift minor, observabil cu precadere in partea frontala.

    Aici designerii Jaguar au redesenat usor grila radiatorului, pe care troneaza acum un logo ceva mai mare ca inainte. Sub ea este poztitionat un bumper cu prize de aer ceva mai agresive, talonate de doua proiectoare de ceata de-o parte si de alta.

    Daca esti foarte atent, vei mai observa ca fantele de aerisire laterale au suferit si ele modificari, semanand acum cu cele de pe coupe-ul XK, si ca bara de protecite spate are si ea un alt design.

    Pentru un touch sportiv, britancii au montat si un eleron discret in prelungirea portbagajului, dar aceasta caroserie clasica nu tipa neaparat dupa asa ceva.

    In sfarsit, la interior vei constata ca ai ceva mai mult loc in fata multumita unor scaune cu sezut mai subtire si ca dealer-ul a avut grija sa iti puna pe consola centrala un catalog updatat cu finisari interioare noi, unde vei putea opta pentru mai multe decoruri cu lemn si chiar pentru unul sportiv, cu insertii din aluminiu.

    Toate contra unor mici cresteri de pret, pe care cu siguranta ca cei mai multi nu le vor lua in seama.
    Vizualizari: 1040