rss

Facelift pentru G-Klasse. Din nou.

  1. 16/02/2007
  2. Tags: facelift, G-Klasse, Mercedes, Off-road
    Vezi toate fotografiile (3)
    La nici jumatate de an dupa un facelift important, Mercedes se razgandeste din nou in ceea ce il priveste pe G-Klasse, operand cateva schimbari importante in special in habitaclul venerabilului off-roader.
    Din nou. La nici jumatate de an dupa un facelift important, Mercedes se razgandeste din nou in ceea ce il priveste pe G-Klasse, operand cateva schimbari importante in special in habitaclul venerabilului off-roader.

    La exterior nu va putea fi remarcat decat din spate, acolo unde stopurile au un look asemanator celor LED.

    La interior insa, povestea este ceva mai lunga: tabloul de bord este nou si etaleaza patru indicatoare cromate, in timp ce volanul multifunctional, de asemenea nou, are un design elegant cu patru spite si butoane iluminate pe timp de noapte.

    El este imbracat in piele la pe modelul 320 CDI si intr-o combinatie de piele si lemn pe G 500 si G 55 AMG, in ambele cazuri ca dotare standard. Nici consola centrala nu a scapat negadilata, ea facand loc unor butoane noi, dispuse mai ergonomic.

    Standard, modelele de top echipate cu motoare V8 sunt echipate cu sistem Command, sistem de navigatie cu DVD, CD player, si tastatura pentru telefon (sistemul Command e optional la G 320 CDI).

    Totusi, nici modelul entry-level nu a ramas in afdara adaosurilor de natura tehnica: sistemul audio este mai performant, iar scaunele incalzite nu mai costa extra.

    In ceea ce priveste lista optionalelor, aceasta este acum mai lunga ca niciodata si include, printre altele, camera de luat vederi pentru mersul cu spatele, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, o evacuare sport pentru G 500 cu ampatament lung, similar cu cel de pe G 55 AMG si pachet „Arctico” cu multe insertii din piele prelucrata manual.

    Tehnic, „Gheul” a ramas neschimbat, in continuare puntile rigide si cele trei diferentiale blocabile facand deliciul off-roaderilor cu buzunarele bine garnisite. Singura absenta importanta va fi in continuare cea a vechiului V8 diesel, pe care Mercedes se incapataneaza in continuare sa il inlocuiasca cu fenomenalul 420 CDI.

    Puteti comanda „noul” G-Klasse chiar din acest moment, dar nu va asteptati sa apara in fata vilei mai devreme de luna aprilie...
    Vizualizari: 1240