rss

Facelift minor pentru Jaguar XK si X-Type

  1. 12/06/2007
  2. Tags: Jaguar, X-Type, XK
    Vezi toate fotografiile (2)
    Faptul ca au probleme cu banii nu ii impiedica pe cei de la Jaguar sa updateze unele modele, chiar daca coupe-ul XK este inca proaspat.

    Interesant este insa faptul ca britanicii au hotarat sa innoiasca usor si designul mezinului X-Type, o masina care va iesi destul de curand din productie si despre care se spune ca nu va avea urmas.

    Dar sa incepem cu vedeta XK, cea care pentru “sezonul” 2007-2008 va afisa o noua antena integrata in eleronul de pe hayon, noi insertii din aluminiu si lemn, plus finisari cromate pentru anumite butoane la interior si, pentru versiunea de top XKR, jante cu design nou, cu diametrul de 20 de inch.

    Tehnic, masinile au ramas nemodificate, ceea ce inseamna ca cel mai rapid XK va acea aceiasi 420 CP pentru un sprint 0-100 km/h in doar 4,9 secunde si o viteza maxima de 250 km/h (limitata electronic).

    De partea cealalta, X-Type a primit o parte fronala noua pentru a se integra mai bine in gama Jaguar, dominata de grila cu design diferit.

    Masina va pune la dispozitia clientilor sai aceeasi gama de motoare ca si pana acum, insa ei vor putea de acum incolo sa opteze si pentru alte culori in care ar putea fi vopsita caroseria.
    Vizualizari: 1084