rss

Fabrice Cambolive este numit Chief Operating Officer al marcii Renault

  1. 14/05/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fabrice Cambolive este numit Chief Operating Officer (COO) al marcii Renault, incepand din data de 1 iunie 2022. El ii va raporta lui Luca de Meo, CEO Renault Group, care isi va mentine si pozitia de CEO al marcii Renault.
    In noul sau rol, Fabrice Cambolive va pilota operatiunile marcii si va conduce Comitetul de Management Renault. Principalele sale responsabilitati vor implica dezvoltarea si gestionarea planului pe termen mediu al marcii, in mod transversal, acoperind toate functiunile implicate in business, precum si supervizarea lansarii, pana in 2025, a celor 14 noi vehicule Renault.
    Luca De Meo, CEO Renault Group si al marcii Renault, a declarat: „Am toata increderea in Fabrice Cambolive, care, datorita cunostintelor sale aprofundate despre Grup si experientei sale internationale extinse, va putea accelera executia planului Renaulution si va crea valoare prin transformarea marcii Renault intr-una complet electrica pana in 2030, precum si intr-un jucator cheie in ceea ce priveste noile surse de energie si tehnologiile digitale.”
    Fabrice Cambolive, 54 de ani, a absolvit TBS Education Business School din Toulouse, Franta. S-a alaturat Grupului Renault in 1992 si a detinut diverse pozitii internationale in vanzari si marketing, timp de douazeci de ani, in Spania, Elvetia, Franta, Germania si Romania.
    Cariera sa internationala a continuat in 2011, cand a fost numit Vice President, Sales & Marketing pentru Rusia si regiunea Eurasia, inainte de a fi numit CEO al Renault in Brazilia, in 2015.
    In 2017, a fost promovat Senior Vice President, Chairman al regiunii Africa-Middle Est-India-Pacific. In 2021, Fabrice Cambolive a fost numit Senior Vice President, Sales & Operations pentru marca Renault, responsabil de implementarea planului strategic Renaulution la nivel global si de coordonarea transformarii modelului de business al marcii.

    Vizualizari: 650
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »