rss

Fabrica de zvonuri: Porsche pregateste un GT2 RS

  1. 31/01/2009
  2. Tags: 911, GT2, Porsche, RS
    Vezi toate fotografiile (1)

    GT2 este, prin traditie, cel mai puternic si mai rapid derivat al lui 911, chiar al intregului nomenclator de produse Porsche daca nu luam in calcul supercar-urile ocazionale.

    Ei bine, surse din cadrul companiei au dat recent de inteles ca germanii au de gand sa schimbe putin foaia, planuind o versiune si mai rapida a bolidului ce va primi titulatura “RS”.

    Intr-un fel, este oarecum logica aparitia unui GT2 RS atata vreme cat exista si un GT3 RS, insa, daca zvonurile se vor concretiza, e clar ca o asemenea masina nu va fi pentru orice muritor.

    Si nu ne gandim neaparat la pret – ne asteptam oricum la unul exorbitant –, ci la cofiguratia tehnica cu motor spate “dus” in 580 CP (asadar, cu 50 de cai mai “vanos”), tractiune spate si caroserie cu 200 kg mai usoara decat cea a lui GT2.

    Va fi cu siguranta una dintre cele mai dificil de imblanzit bestii mecanice din lume, iar eroii care se vor incumenta la o asemenea sarcina vor putea depune primele comenzi, conform acelorasi surse, incepand cu primavara lui 2010 – la luni bune dupa ce debutul oficial ce se va consuma in acest an la Frankfurt.

    Vizualizari: 959