rss

Fabrica de zvonuri: Nissan GT-R limuzina si... SUV!

  1. 17/01/2009
  2. Tags: GT-R, Honda, Nissan, S2000, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi criza economica globala i-a speriat atat de tare pe cei de la Honda incat acestia au luat hotararea de a pune capat programului de dezvoltare a viitorului NSX, corespondentul din Japonia a celor de la Inside Line reaprinde interesul pasionatilor de masini puternice “Made in Japan” cu vesti privind doua realocari interesante a logo-ului GT-R.

    Mai pe romaneste, se zvoneste ca Nissan are in plan dezvoltarea a inca doua modele bazate pe supercar-ul GT-R: un sedan Infiniti (despre care s-a vorbit destul de des in ultima vreme) si un SUV concurent cu viitorul Porsche Cayenne.

    Ambele modele ar urma sa apara undeva in 2011, insa inca nu se stie daca performantele lor vor fi identice sau nu cu ale inamicului lui 911 Turbo.

    Omul a mai aflat cate ceva si despre alte viitoare vedete sosite din Tara Soarelui Rasare, precum suma de 340.000 de $ ce va trebui achitata pe un Lexus LF-A sau cei aproximativ patru ani de rabdare pana la aparitia unei noi Honda S2000.

    Cireasa de pe tort a fost asezata insa de vestea potrivit careia Toyota nu a renuntat la Supra, sportiva numarului unu mondial urmand a debuta in 2011 cu un motor V6 sub capota. Speram noi, un (nou) “911-killer”.

    Vizualizari: 1190