rss

F1: Webber se recupereaza la -130 grade

  1. 04/02/2009
  2. Tags: F1, Webber
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pilotul Red Bull, Mark Webber este din nou in grafic in urma recuperarii dupa ce a avut piciorul rupt si nu exista nici un dubiu ca va fi pregatit sa ia startul in acest sezon. Cel putin conform afirmatiei lui.

    Australianul a fost in afara actiunii de cand si-a rupt piciorul intr-un accident de bicicleta la sfarsitul anului trecut; dar acum este pregatit pentru a intra saptamana viitoare din nou in cockpit pentru primul test cu monopostul Red Bull-RB5, la Jerez, in Spania

    Rezultatele din ultimele saptamani au fost incredibile”, declara Webber pe site-ul oficial Red Bull. “Saptamana trecuta a fost chiar una foarte buna, asa ca suntem pozitivi..indraznesc sa spun ca suntem chiar un pic inaintea graficului.”

    Tratamentul lui Weber consta in a intra intr-o camera foarte rece din cand in cand – ceea ce el considera ca ii ajuta recuperarea si imbunatatirea starii generale. “Fac asta deja de trei saptamani. Treci dintr-o camera cu temperatura normala intr-o incapere cu o temperatura de -50 grade Celsius, timp de 30 de secunde si apoi inca trei minute intr-una cu o temperatura de – 130 de grade. Face foarte bine pentru tonus, pentru sistemul imunitar si, aparent, e chiar indicat pentru celulita. Nu ca as avea eu astfel de probleme....dar face foarte bine intregului organism”, a adaugat pilotul.

    Webber recunoaste ca pana nu se va vedea din nou la volan nu stie cat de bine si-a revenit si si-a reintrat in forma. “Condusul nu e ca jocul de tenis. Un jucator de tenis se poate antrena chiar inainte de a intra pe teren pentru meci. Trebuie sa intru in masina si sa verific daca lucrurile functioneaza asa cum ma astept. Desi este posibil sa ma antrenez putin inainte cu un kart.”

    “Am muncit greu ca sa ajung in starea actuala. Voi fi 100% pregatit pentru ce trebuie sa fac”, afirma cu incredere Webber.

    Vizualizari: 868