rss

F1: Webber a ajutat un prieten lovit de o masina

  1. 22/05/2008
  2. Tags: Mark webber, Red bull f1
    Vezi toate fotografiile (1)
    In timp ce unii acuza echipele de sabotaj , iar altii petrec cu fete multe si frumoase , iata ca mai sunt si oameni care salveaza vieti.

    Mark Webber
    a fost eroul zilei de ieri la Monte Carlo, dupa ce un prieten al sau a fost implicat intr-un accident auto. Australianul se plimba impreuna cu Lance Armstrong (da, multiplul castigator al Turului Frantei la ciclism!) si Morris Denton, directorul departamentului de marketing de la AMD, companie ce activeaza in domeniul computerelor, cand o masina l-a lovit in plin pe acesta din urma.

    Webber a sarit imediat in ajutorul prietenului sau, acoperindu-i rana de la mana pentru a stopa sangerarea abundenta. "M-am umplut tot de sange", a spus pilotul de 31 de ani care a explicat ca au sunat nu doar la salvare, ci si la echipa sa, Red Bull F1, pentru ajutor.

    Denton a fost dus la un spital din Monaco unde a primit 90 de copci la mana si la un picior si a ramas peste noapte sub supraveghere medicala. "Am fost ceva mai precaut cand m-am urcat in dimineata asta pe bicicleta", a mai spus Mark Webber.
    Vizualizari: 847
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »