rss

F1: Viitorul Honda arata bine

  1. 25/02/2009
  2. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Eforturile din spatele scenei menite sa protejeze viitorul Honda Racing raman valabile, in ciuda faptului ca sefii japonezi au sugerat luni ca nu au nici un cumparator “serios” pentru echipa.

    O declaratie de la inceputul acestei saptamani din partea CEO-ului Honda, Takeo Fukui, a sugerat ca producatorul japonez  isi pierde increderea in capacitatea de a gasi pe cineva sa preia conducerea echipei."Exista diverse oferte pentru echipa, dar nu am vazut nici un cumparator serios inca", a spus Fukui.

    In ciuda acestor comentarii ce se arata a fi o lovitura in sperantele Honda de a putea preveni inchiderea, surse importante au afirmat ca optimismul a ramas totusi la un nivel inalt cu privire la rezolvarea cat mai curand a problemelor.

    Este de inteles faptul ca cei din conducere au precizat inca de la inceputul negocierilor ca au vrut doar  sa insiste asupra unei optiuni care sa protejeze cat mai multe locuri de munca posibil la Brackley si sa puna echipa in situatia de a lupta pentru un loc in primele trei din Campionatul Mondial.

    Desi au existat zvonuri ca Honda a avut ca termen limita ziua de luni pentru a oferi garantii lui Mercedes-Benz, cum ca ar avea bani in cazul in care s-ar incheia o afacere, producatorul german face de fapt tot ce poate pentru a asigura un rezultat pozitiv pentru Honda.

    Ca parte a determinarii sale de a sprijini si de a ajuta Formula 1 sa aiba o grila de start completa la Melbourne, in Australia, este de inteles daca Mercedes-Benz va insista cat se poate ca o afacere cu Honda sa fie pusa in aplicare.

    Vizualizari: 625
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »