rss

F1: Trulli si Glock raman la Toyota si in 2009

  1. 03/07/2008
  2. Tags: Toyota f1
    Vezi toate fotografiile (1)
    Toyota va ataca sezonul 2009 de Formula 1 cu aceeasi linie de piloti, Jarno Trulli si Timo Glock urmand sa ramana alaturi de niponi si dupa ultima cursa a sezonului actual, Marele Premiu al Braziliei. Italianul Trulli, in varsta de 33 de ani, s-a alaturat echipei nipone in 2004 si are deja semnat un contract pentru anul viitor, in timp ce pentru Glock Toyota se va folosi de o clauza contractuala ce ii permite sa il pastreze in propria "curte", sustine publicatia elvetiana Blick.

    "Niciodata nu am avut atata armonie in sanul echipei. In sfarsit, ambii piloti trag in aceeasi directie", a spus managerul Toyota, Richard Cregan. In timp ce Jarno Trulli a impresionat prin constanta sa, el reusind sa aduca in Franta primul podium pentru Toyota din 2005 incoace, Timo Glock, detinatorul titlului in cursele de GP2, este admirat pentru prospetimea tinereasca si spiritul de lupta ce-l caracterizeaza.

    Germanul  nu este deranjat de faptul ca, momentan, Trulli este considerat pilotul numarul 1 in echipa. "Nu am decat doua optiuni: sa stau si sa ma plang sau sa accept provocarea si sa lupt", spune pilotul de 26 de ani.
    Vizualizari: 814